Татяна и Ник Бърч

Таня и Ник са много щастливи след като се намериха след дълги години на търсене. 

Таня е родена в София, но последва своята истина и дойде да живее в Шипка - земята на нейните предци. Тя е много благодарна на родителите си за светлината, пространството и напътствията в нейните детски години и на ученията на Петър Дънов, Согиал Ринпоче, Ана Павлова и Свами  Ниранджан и приятелите, които й помогнаха да не се отказва в търсенето на истината, докато не я намери. 

Училище, университет, забавления, кариера тя премина през всички тези материални фази, само за да открие, че истинския свят е вътре във всеки един от нас. 

За да бъде Земята по-добро място, трябва да започнем от нас самите и Таня започна от себе си - даде живот на Пермашип, напусна корпоративната си "удобна" работа, сертифицира се като пермакултурен дизайнер и постави сцената така,че нейния Ники да я намери. 

Ник е роден в Брейнтрии, Есекс, Англия, земята на източните саксонци, но дойде да живее в Шипка следвайки сърцето си. В търсене на неговата любов, той пътува през много земи, за да я намери в крайна сметка в Шипка. Ник е фитнес инструктор, който специализира в тренировки за издръжливост. Той е изградил своята дисцплина и умения чрез практика. Когато сте  в Шипка Ник може да ви помогне да развиете истинския потенциал на тялото и душата чрез упражнения, здравословна храна и чаши чай. 

Comments