Курс Изграждане на Екологична постройка с Пауло Бурел

26-30ти август, 2010

Изграждане на екологична постройка 

 Посрещаме отново нашия учител Пауло Бурел

Изграждане на чисти, достъпни, умни и красиви пространства


Градеж с бали слама
Стени от коноп и вар
Вътрешна мазилка от глина
Зелен покрив
Градини със сива вода

Каним на осъзнато обучение в приятна обстановка с вкусна храна и страхотни хора.

Такса:  100лв** (пълзяща скала)

Храна: 15лв/day
;

Нощувки -

1) Хотели и къщи за гости в Шипка и хотел Сага (0888-872506)

2) Стаи в Пермашип - 5лв. обща стая, 10 лева самостоятелна 

3) Къмпинг - няма такса

Нощувките в Пермашип включват достъп до компостни тоалетни и безжичен интернет и външна баня със слънчева вода. Душове на разположение в Хотел Сага (3лв/къпане)

** Цената е на принципа пълзяща скала, ако не можете да си позволите да платите пълна такса, свържете се нас. Също възможност за участие като доброволец.50% намаление за студенти

permaship2@gmail.com; 088-886-4737


   


Този август посрещаме отново нашия учител Пауло Бурел, който ще сподели неговия опит и знания, докато се фокусираме на строителството с естествени материали. Ще открием как да използваме естествени материали, налични в близост за изграждане на красиви, екологични и достъпни постройки и също как можем да включим тези постройки в пермакултурния дизайн на нашето пространство, като спазим принципа на многофункционалност. 

Този курс ще бъде разнообразие от теория, интерактивни дизайнерски упражнения и практическо приложение на наученото. Може да очаквате да работите усилено и да усвоите наученото бързо, докато се учим заедно и откриваме колко достъпно и практично е естественото строителство. Ще създадем нова постройка по време на курса и ще преминем заедно през всички етапи от началото до края, като използваме различни техники за строителство с естествени материали.   
Нашият проект включва градеж с бали слама, коноп и вар, мазилка от глина, зелен покрив и градина със сива вода. Завършеното творение ще бъде чудесен пример как всеки може да строи чисти достъпни, умни и красиви пространства.
Така, че ако си мислете за строеж, независимо малък или голям, нова сграда или ремонтиране на стара и търсите вдъхновение или пък просто сте жадни да научите повече за естественето строителство елате на този динамичен курс.

За да се регистрирате натиснете тук. РЕГИСТРАЦИЯ

Тук няколко снимки от нашите предишни курсове

previous courses

Нашите курсове са прекрасно място да срещнете хора, които се интересуват и имат желание да водят осъзнат живот. Очаквайте спокойна обстановка, на прекрасно място, страхотна храна и музика. Това което научаваме тук е едновременно практично и вълнуващо.
 
Заповядайте на сцената
  
Вечерите  
  откриваме сцената за нашите гости да споделят техните проекти и интереси в нашата мултимедийна стая (разполагаме с прожектор за диапозитиви, мултимедия и екран). До сега се наслаждавахме на прекрасни презентации и дискусии. Ако имате желание да участвате пишете ни. Също така насърчаваме хората на изкуството, да донесат техни произведения. Повече информация Comments