Създаване на Пермакултура градина 2011

РЕГИСТРАЦИЯ
Регистрацията е приключена поради достигнат максимален брой хора за участие в този курс. 
29 Април - 2 Май, 2011
 
Лесен начин да отглеждате и да се храните с биологично произведена храна
 

    Градинарство без копаене

    Кокоши трактори    

    Гора храна

       Hugelkultur (лехи, които не се нуждаят от вода)
 
   
 
Елате и научете повече в
   Permaship Образователен Център в Шипка

Такса за курса: Пълзяща скала* - 100 лева

3 домашно приготвени и вкусни хранения-  15 лева/ден
Мястото за къмпингуване е безплатно (носете собствена палатка)** Цената е на принципа пълзяща скала, ако не можете да си позволите да платите пълна такса, свържете се нас. Също възможност за участие като доброволец.25% намаление за студенти


Въпроси ? Свържете се с нас по електрона поща

permaship2[at]gmail [dot]com or 


 
    Ако желаете да се запознаете с един уникален и вълнуващ подход за създаване на градина, независимо дали вече имате опит или сте напълно начинаещи, този курс ще бъде идеален за вас. Ще разгледаме процеса на създаване на нова градина, като демонстрираме всички по-важни аспекти в създаването на едно  красиво място с превъзходна храна, което се нуждае от минимална поддръжка и е напълно чисто и ползотворно от екологична гледна точка. Принципите, които ще научите, могат също така да се приложат и при вече съществуващи градини, така че не се колебайте да се присъедините, дори и ако вече сте разработили собствената си градина. Този различен подход несъмнено ще ви хареса.

 Вижте няколко снимки от предишните ни Курсове


    Нашите курсове са идеалното място да се срещнете с хора, които споделят вашата любознателност и имат желание за един по-разумен подход към съществуването и живота. Те са и място, където можете да създадете контакти и да се наслаждавате на добра компания. Атмосферата е отпускаща, а мястото красиво, със страхотна храна, добра музика, бурен нощен живот, ако търсите такъв,  и онова, което ще научим тук е както вълнуващо, така и практично.

    В   края на курса се надяваме, че ще бъдете въоръжени с вдъхновението и познанията да създадете своя собствена пермакултурна градина, която да отговаря на нуждите ви, а в един бъдещ момент в ще можете да се насладите на прекрасното си творение, както и на неговата вкусна продукция. Елате, насладете се, разнесете мълвата.