Дейности

Обучения, работилници, семинари

В Центъра се провеждат обучения, работилници и семинари насочени към придобиване на умения за минимизиране на човешкото въздействие върху Земята и повишаване на стандарта на живота.

Ако искате да организирате мероприятие/събитие при нас, пишете ни - permaship2[at]gmail.com

Дейности за облагородяване на Шипка и района.Баба Роса Coffee Shop Дюкян

Permaship е едно от местата, където може да посетите Баба Роса Coffee Shop . Дюкянът все още не е отворил врати, но вече предлагаме:

- Бутиков обяд с "био"- храна

Менюто включва специалните рецепти на Баба Роса приготвени със сезонни плодове и зеленучци и билки от градината и сирена от местни мандри. Предлагаме обяди за организирани групи, които посещават Шипка като част от екскурзия, както и за частните посещения. Необходима е предварителна заявка на permaship2[at]gmail.com


- Библиотека

Малка специализирана колекция от книги и учебници за permaculture (пермакултура), пермакултурни градини, горски градини, многогодишни растения, строителство с естествени материали, възобновяема енергия, пасивни къщи, компост тоалетни, използване на дъждовна вода, сива вода, изкуствени езера и йога.Ритрит Център

Пространство на варианти? Туризъм с участие (концепция на Тринога). Колела? Могили, манастира?
Крепости, полето, градината. Къде да преспите в Шипка? Дизайна е минималистичен, но от сърце. За резервации  permaship2[at]gmail.com. Ценообразуването все още не е направено, чакаме първия посетител.
Също така центъра може да бъде домакин на вашето събитие.

Comments